چالش های کنونی موسسات خیریه

 

1.اعتمادسازی:

اولین چالشی که هر موسسه خیریه ای با آن روبرو میشود، اعتماد سازیست. اعتماد، همان حلقه مفقوده موسسات خیریه در کارزار موسسات خیریه است که نبود آن، به راحتی یک موسسه خیریه را به نابودی میکشاند. اما این حلقه، آنقدر هم مفقوده نیست. بلکه هر موسسه خیریه ای با اقداماتی ساده میتوانند این اعتماد را در سطح جامعه بدست آورند. این اقدامات باید در راستای شفاف سازی مالی موسسه خیریه باشد تا بتوان اعتماد را بین جامعه و موسسه خیریه ایجاد نمود.

 

2.شفاف سازی:

همانطور که گفته شد چالش اصلی یک موسسه خیریه که از بدو تاسیس با آن روبروست، اعتماد است و لازمه اعتمادسازی نیز، شفاف سازی خیریه است. اما شفاف سازی به تنهایی یک چالش برای موسسات خیریه است. اما فائق آمدن بر این چالش، بسیار بر روند فعالیت های موسسه تاثیر گذار است.اما یک موسسه خیریه برای شفاف سازی باید چه استانداردهایی را رعایت نماید:

·         باید منابع درآمدی موسسه را کاملا مشخص کنید

حتی اگر هزار تومان وارد خیریه شما شد، باید اطلاعات کامل واریزی را شامل تاریخ، منبع واریز، شناسه واریز، سرفصل واریز و . به شکل کامل مشخص باشد.

·         باید محل های خرج‌کرد شما مشخص باشد

همانند همان مطلبی که پیرامون منابع درآمدی گفته شد باید تمام اطلاعات پرداخت شما مشخص باشد.این اطلاعات نیز شامل تاریخ پرداخت، محل خرج‌کرد، شناسه پرداخت، سرفصل پرداخت و. به شکل کامل مشخص باشد.

·         باید بتوانید از تمام منابع درآمدی و محل های خرج‌کرد موسسه، گزارش بگیرید.

باید از همه چیز گزارش بگیرید. چه از درآمد ها و چه از خرج‌کرد. باید بتوانید تمام واریزی ها و پرداختی های خیریه خود را با هر نوع فیلتری که میخواهید، گزارشگیری کنید.

 

 

 

 

3.گزارش گیری:

اگر بخواهید از فعالیت های موسسه خود گزارش گیری کنید، باید با هر عنوانی و با هرنوع فیلتری که میخواهید، گزارشگیری را انجام دهید.باید بتوانید تمام موسسه خود را به اصطلاح شخم بزنید. نباید هیچ کدام از قسمت های خیریه از دید شما پنهان شود. اما اینکار چندان راحت نیست.بلکه پیش نیازهایی را لازم دارد که در ادامه به آنها میپردازیم:

·         ورود اطلاعات درست و دقیق

باید تمام اطلاعات خیریه را دقیق و درست و بصورت کامل وارد نمایید. اینکار اولین پیش نیاز یک گزارش گیری همه جانبه و کاربردیست.

·         تجمیع اطلاعات

بخش های مختلف خیریه ها با هم در ارتباط اند و گزارش گیری از بعضی آیتم ها در خیریه ها، نیازمند داده های چند قسمت مختلف است. که این امر فقط با تجمیع اطلاعات حاصل میگردد.

·         سیستم گزارش گیری

حتی اگر بتوانید اطلاعاتتان را تجمیع نمایید و اطلاعات درستی را وارد کنید، بازهم برای گزارش گیری از بخش های مختلف خیریه نیاز به یک سیستم گزارش گیری دارید.در حال حاضر مرسوم ترین سیستم گزارش گیری، نرم افزار های تحت وب خیریه است.

4.تجمیع اطلاعات:

همانطور که بیان شد، لازمه گزارش گیری، تجمیع اطلاعات است. اما چگونه میتوان این تجمیع اطلاعات را انجام داد؟ در جواب باید گفت در حال حاضر بهترین راه استفاده از تکنولوژی های روز است. یکی از روش های کاربردی تجمیع اطلاعات و مکانیزه سازی خیریه استفاده از نرم افزار های خیریه است و بهترین نرم افزار های خیریه نرم افزار های تحت وب موسسات نیکوکاری است.


ارائه راه حل های کاربردی برای مشکلات خیریه ها خیریه ,اطلاعات ,موسسه ,گزارش ,گیری ,تجمیع ,گزارش گیری ,موسسه خیریه ,تجمیع اطلاعات ,موسسات خیریه ,شفاف سازی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه ابزار یراق مدرن دیانادکور دانلودستان فروش انواع نژاد سگ و گربه طراحی سایت و سئو سایت تعمیر یخچال بوش - نمایندگی مجاز تعمیرات بوش chawshinkala